Tack för i år!

Dec 19, 2017

God jul & Gott nytt 2018!

God Jul & Gott Nytt 2018!

Vi vill så här till jul passa på att tacka er för 2017. Ni är hela 130 000 st som använder appen och tillsammans har ni sett till att 80 miljoner kvitton har skickats eller slängts digitalt istället för att skrivas ut på papper. Tänk vad många träd vi har sparat!

Ni kanske har hört och sett att det talas väldigt mycket om digitala kvitton i andra sammanhang nu, särskilt i alla diskussioner runt mobila betalningar som Swish, Samsung Pay, Apple Pay etc. Vi på Sparakvittot ser fram emot att få komma med många nyheter under 2018 som kommer att underlätta för alla er användare som tålmodigt väntat och varit användare av vår tjänst.

Kundsupport under jul

Under jul och nyår finns vi på supporten tillgängliga som vanligt under alla mellandagar utom de röda. Du når oss som alltid via mail eller på telefon.

Julgåva till Rädda Barnen

I år gör Sparakvittot precis som förra året och ger INGENTING i julgåva till personal och kunder. Istället går pengarna dit de verkligen behövs – till Rädda Barnen och barn som lever mitt i ett krig.

Julgåva Rädda Barnen

Reseräknar du i jobbet?

Du vet väl om att du kan göra det digitalt i vår app Companyexpense?

Kvitton, reseräkningar, utlägg med Companyexpense

Rapportera kvitton, kortköp, traktamenten, representation och milersättning i samma app. Kvitton tolkas automatiskt, koppla företagskortet till tjänsten och importera din elektroniska körjournal direkt in i appen. Utläggsrapporterna skickas in från mobilen. En självlärande och träffsäker lösning som gör jobbet åt dig.

Läs mer här >>

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Vi hörs igen 2018!

Hälsningar

teamet på Sparakvittot