Bort med oönskade papperskvitton

Med GreenBin kan kassan vara helt och hållet pappersfri om man väljer det. Efter diskussioner med Skatteverket kan vi nu erbjuda en så kallad ”GreenBin”-funktion. Förutsatt att kassasystemet är certifierad hos Skatteverket för digitala kvitton och “GreenBin” behöver man inte längre skriva ut några papperskvitton, om inte kunden önskar det.

När köpet är avslutat, trycker personalen på GreenBin-tangenten, summan registreras som vanligt och kvittot hamnar i ett digitalt ”moln” i stället för i en papperskorg i butiken. En digital kvittohantering bidrar med både kostnads- och miljöbesparingar.

Jag förstår inte de handlare som inte ansluter sig till denna tjänst, hos mig tar 1 av 100 kvitto. Greenbin är suveränt!
Andreas Holm

Frendo Kisa

Bort med onödiga papperskorgar

Hittills har de anslutna butikerna förhindrat 50 miljoner kvitton från att skrivas ut på papper! Fantastiskt!

Se filmen om Kitchen Crew som valt SlimCash kassa från Babs Paylink och bara skriver ut papperskvitton när kunden speciellt önskar det.

Swish och digitala kvitton

Feministsmeden visar hur snabbt och enkelt det är för dig som handlare att ta emot en swishbetalning och i samband med det skicka kvittot digitalt direkt till kunden.

Här kan du installera appen

iPhone

Installera appen
för iPhone

Android

Installera appen
för Android

Digitalt kvitto direkt från kassan

Anslutna butiker skickar digitala kvitton direkt till din kvittolåda.