Erbjud Digitala kvitton

Som ansluten handlare kan du erbjuda dina kunder digitala kvitton via SMS, mail eller direkt till kvittoapp.
Butik LoginAnslut butik

Kvittot kommer på SMS, mail eller direkt till kvittoapp

Tjänsten Sparakvittot ger dina kunder den generella överblick som du förmodligen själv skulle vilja ha som privatperson. Identifiera dina kunder genom att erbjuda ett digitalt kvitto. Snabbt bygger du din egen kundklubb och kan i din dashboard se nyckeltalen.

Kunden får kvitton från din butik direkt till mobilen. Allt du behöver göra är att identifiera kunden via personnummer, email-adress eller telefonnummer.

Pappersfri kassa med Greenbin och Sparakvittot

Kasta alla de oönskade papperskvitton som kunden tackar nej till direkt i den digitala papperskorgen, Greenbin. Hittills har de anslutna butikerna förhindrat 50 miljoner kvitton från att skrivas ut på papper! Fantastiskt!

Vi är jättenöjda med Findity som sparar oss tid och pengar. Dels i form av en mycket drastisk minskning i åtgången av kvittorullar, men även i sophanteringen. Tidigare slängde vi oönskade kvitton i drivor, det slipper vi nu. Tjänsten är smidig och lätt att använda och vi förstår inte hur vi klarade oss utan den!
81% Greenbin
Eva Andersson

Lina & Evas Lanthandel i Lillhult, Hörby

Findity Dashboard

Du som handlare eller ansvarig för en rad butiker har tillgång till Findity Dashboard, där du i realtid ser vad som händer försäljningsmässigt vid samtliga kassapunkter.

Instant Feedback

Låt dina kunder hjälpa dig med att förbättra din service. Med ett klick på den gröna, gula eller röda gubben får ni snabbt feedback från era kunder. Är de nöjda är de bara ett knapptryck från att ansluta sig till din medlemsklubb.

Kunderna uppskattar att man alltid kan hitta sitt digitala kvitto. Bleks inte och tar ingen plats i plånboken.
Carina Åhman

Pelle-P Falun

Automatiska Stämpelkort

Fördelen att ha det knutet till det digitala kvittot är att stämpelkorten uppdateras med automatik i samband med köp. De andra initiativ som redan idag finns av branschaktörer kräver ett manuellt steg i form av streckkodsläsning i kassan eller att kassapersonalen uppdaterar ditt stämpelkort.

Med funktionen Stämpelkort i Findity Dashboard bestämmer du själv utseende och regler för hur det skall distribueras och kommuniceras med dina kunder.

Swish och digitala kvitton

Feministsmeden visar hur snabbt och enkelt det är för dig som handlare att ta emot en swishbetalning och i samband med det skicka kvittot digitalt direkt till kunden.

Fler och fler kassor anslutna

BOUNCE i Kungens Kurva är ett nytt och spännande koncept inom actionsport. Vi hoppar av glädje att de genom Sparakvittots tjänst hittat ett nytt och enkelt sätt att kommunicera med sina kunder!

iPhone

Installera kvittoapp
för iPhone

Android

Installera kvittoapp
för Android

Digitalt kvitto direkt från kassa

Anslutna butiker skickar digitala kvitton direkt till din kvittolåda.